Paste picante la tigaie
PrinteazaPaste picante la tigaie din: penne, sare, rosii, ceapa, usturoi, maghiran, carnati chorizo, carne pentru snitel, ulei de masline, piper si supa.
- 300 g penne mici
- sare
- 400 g rosii
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- 1/2 legatura maghiran
- 100 g carnati chorizo (sau cabanos)
- 8 bucati carne pentru snitel ( a 80g)
- 3 linguri ulei de masline
- piper
- 400 ml supa
Mod de preparare:
Fierbeţi pastele în apă cu sare cea 10 min. Tăiaţi roşiile cubuleţe. Tocaţi ceapa, usturoiul şl maghiranul. Tăiaţi carnaţii rondele. Prăjiţi şniţelele în ulei, condlmentaţi-le şi scoateţi-le pe un platou. Prăjiţi ceapa, usturoiul şi carnaţii în grăsimea rămasă. Adăugaţi roşiile şi supa, condimentaţi şi fierbeţi 6 min. Adăugaţi şniţelele şi maghiranul. Scurgeţi pastele şi încorporaţi-le.
Paste picante la tigaie
Pofta buna!