Paste picante la tigaie

Printeaza

Paste picante la tigaie din: penne, sare, rosii, ceapa, usturoi, maghiran, carnati chorizo, carne pentru snitel, ulei de masline, piper si supa.

Ingrediente:Paste_picante_la_tigaie

  • 300 g penne mici
  • sare
  • 400 g rosii
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 legatura maghiran
  • 100 g carnati chorizo (sau cabanos)
  • 8 bucati carne pentru snitel ( a 80g)
  • 3 linguri ulei de masline
  • piper
  • 400 ml supa

 

Mod de preparare:

Fierbeţi pastele în apă cu sare cea 10 min. Tăiaţi roşi­ile cubuleţe. Tocaţi ceapa, usturoiul şl maghiranul. Tăiaţi carnaţii rondele. Prăjiţi şniţelele în ulei, condlmentaţi-le şi scoateţi-le pe un platou. Prăjiţi ceapa, usturoiul şi carnaţii în grăsimea rămasă. Adăugaţi roşiile şi supa, condimentaţi şi fierbeţi 6 min. Adăugaţi şniţelele şi maghiranul. Scurgeţi pastele şi încorporaţi-le.

Paste picante la tigaie

Paste_picante_la_tigaie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.