Paste picante cu dovleac

Printeaza

Paste picante cu dovleac din: penne, dovleac, ceapa, boia, nuca, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Paste_picante_cu_dovleac

  • 200 g penne
  • 150 g dovleac
  • 1 ceapă mică
  • 1 linguriţă cu boia iute
  • 1 lingură de nucă pisată
  • ulei
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbe pastele în apă clocotită cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Rade şi căleşte dovleacul în puţin ulei, până se înmoaie, adaugă nuca pisată, boiaua, sarea, piperul.

Când pastele au fiert, scurge-le (fără să le treci prin jet de apă rece) şi pune-le peste amestecul de dovleac călit. Scoate-le într-o farfurie, presară pătrunjel şi serveşte-le calde.

Paste picante cu dovleac

Paste_picante_cu_dovleac

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.