Paste orzo cu ceapa, sfecla rosie si branza feta

Printeaza

Paste orzo cu ceapa, sfecla rosie si branza feta din: ulei vegetal, ceapa rosie, sfecla rosie, paste orzo, supa, marar, branza feta.

Ingrediente:Paste_orzo_cu_ceapa_sfecla_rosie_si_branza_feta

  • ulei vegetal
  • 1 ceapa rosie, tocata
  • 250 g de sfecla rosie fiarta, conservata (nu inotet), tocata in cubulete (pastreaza zeama)
  • 200 g de paste orzo
  • 700 ml supa fierbinte de pui sau legume
  • 1 legatura mica de marar, tocat, cateva fire puse deoparte pentru servit
  • 100 g de branza feta, faramitata

 

Mod de preparare:

Incinge puţin ulei într-o cratiţă şi căleşte ceapa 8 minute, până se înmoaie. Adaugă sfecla roşie, inclusiv cu zeama din ambalaj, pastele orzo, supa fierbinte, puţină sare şi piper.

Lasă totul să fiarbă până când supa a fost absorbită, iar  pastele orzo s-au fiert-în total, circa 15 minute.

Adaugă mărarul şi asezonează după gust. Serveşte mâncarea în farfurii adânci, cu brânza feta fărâmiţată deasupra şi firele de mărar presărate.

Paste orzo cu ceapa, sfecla rosie si branza feta

Paste_orzo_cu_ceapa_sfecla_rosie_si_branza_feta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.