Paste cu muşchi de porc

Printeaza

O reteta de paste cu muschi de porc din: paste penne integrale, muschi de porc, ciuperci, boia dulce, pudra curry, ceapa, sare, piper, ulei de floarea soarelui, patrunjel, usturoi si rosii.

Ingrediente:Paste cu muşchi de porc

  • 400 g paste penne integrale
  • 800 g muşchi de porc
  • 500 g ciuperci
  • o lingură de boia dulce
  • o linguriţă de pudră de curry
  • două cepe
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea-soarelui
  • pătrunjel
  • usturoi
  • roşii

 

Mod de preparare:

Cepele se curăţă de foi, se spală şi se taie peştişori; ciupercile se spală şi se taie în jumătăţi. Se încing trei linguri de ulei într-o cratiţă, se căleşte ceapa apoi se adaugă ciupercile şi puţină apă. Se lasă pe foc până scade sosul format şi se opreşte focul. Muşchiul de porc se spală, se scurge de apă şi se taie în felii potrivit de groase.

Se unge cu ulei pe ambele părţi, se presară sare, piper şi boia dulce şi se frige pe grătarul încins. Pastele se fierb în apă cu sare, se clătesc cu apă rece şi se pun într-un bol.

Se presară sare, piper şi pudră de curry, pătrunjel tocat, ceapă şi ciuperci prăjite. Se amestecă, se pun în farfurii, se aşază alături feliile de carne, se presară pătrunjel tocat şi se servesc.

Paste cu muşchi de porc

Paste cu muşchi de porc

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • paste cu muschi de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.