Paste mediteraneene cu dovlecei si cascaval

Printeaza

Paste mediteraneene cu dovlecei si cascaval din: paste, ardei, dovlecei, rosii, unt, cascaval, parmezan, patrunjel, sare grunjoasa si otet balsamic.

Ingrediente:Paste_mediteraneene_cu_dovlecei_si_cascaval

  • un pachet paste
  • 4 ardei
  • 2-3 dovlecei
  • 2 rosii
  • 50 g unt
  • 100 g cascaval Cedar
  • 50 g parmezan
  • o legatura patrunjel
  • sare grunjoasa
  • 1-2 lingurite otet balsamic

 

Mod de preparare:

Se pune apă într-o oală şi se lasă să clocotească. Se pun pastele să fiarbă. După aceea, se scot în sită şi se dau prin jet de apă rece. Separat, se curăţă şi se spală legumele, se şterg, se taie felii potrivite şi se călesc în sucul propriu. Pastele se călesc în untul topit în prealabil.

Se pun pastele într-un bol, se presară sare, parmezan şi se adaugă legumele coapte. Se servesc cu caşcaval şi se ornează cu pătrunjel proaspăt. Se stropesc cu otet balsamic, după preferinţă.

Paste mediteraneene cu dovlecei si cascaval

Paste_mediteraneene_cu_dovlecei_si_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.