Paste cu mazăre si smântână

Printeaza

O reteta de paste cu mazare si smantana din: paste, mazare, marar verde, ceapa, oua, smantana, cascaval, ulei, nucsoara, sare si piper.

Ingrediente:Paste cu mazăre si smântână

  • 600 g taitei sau alte paste mici
  • 200 g mazare boabe din conserva sau fiarta
  • 1 legatura marar verde
  • 1 ceapa
  • 3 oua
  • 250 ml smantana
  • 50 g cascaval ras
  • 4 linguri ulei
  • 1/2 lingurita nucsoara rasa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi pastele în apă cu sare timp de 8 minute. Scurgeţi-le de apă bine şi puneţi-le într-un castron mr mare. Faceţi un amestec din smântână, caşcaval, ouăle bătute, ceapa şi mărarul, tăiate mărunt, mazăre, nucşoară, sare şi piper. în acest amestec puneţi pastele. Omogenizaţi ingredientele.

Ungeţi cu ulei o tavă şi turnaţi amestecul. Nivelaţi-l şi coaceţi-l la cuptor, la foc potrivit, 20 – 30 de minute, până când se „rumeneşte uniform pe deasupra.

Serviţi preparatul cald. Puteţi coace preparatul în castroane individuale şi în acest caz servirea se face în aceste castroane, după ce au fost lăsate puţin să se răcească.

Paste cu mazăre si smântână

Paste cu mazăre si smântână

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • paste cu mazare si smantana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.