Paste la minut

Printeaza

Paste la minut din: paste fainoase, ceapa, rosii, castraveti, ardei gras, ulei de masline, busuioc sau menta, ulei, sare si piper.

Paste_cu_legume_si_pui

 

Ingrediente:

  • 400 g paste făinoase
  • 1 ceapă
  • 250 g roşii
  • 250 g castraveţi
  • ardei gras
  • 10 cl ulei de măsline
  • 1 linguriţă de busuioc sau mentă
  • 1 lingură de ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Infierbântaţi uleiul de măsline, puneţi legumele, sare, piper şi căliţi-le 5 minute.

Adăugaţi după gust mentă sau busuioc.

Separat, fierbeţi pastele în apă clocotită şi sărată în care aţi pus o lingură de ulei.

După 10 minute puneţi-le într-o strecurătoare şi lăsaţi-le să-şi elimine apa.

Continuaţi apoi cu legumele călite. Preparatul este gata.

 

 

Paste la minut

Paste_cu_legume_si_pui

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.