Paste la cuptor cu masline, spanac si branza

Printeaza

Paste la cuptor cu masline, spanac si branza din: spanac, ulei, ciuperci, mascarpone, camembert, masline, paste in forma de scoici, parmezan.

Ingrediente:Paste la cuptor cu masline, spanac si branza

  • 300 g baby spanac
  • 15 ml ulei de măsline
  • 400 g ciuperci
  • 250 g mascarpone
  • 1 camembert, tăiat în cuburi
  • 100 g măsline negre fără sâmburi
  • 400 g paste în formă de scoici, fierte al dente
  • 200 g parmezan ras

 

Mod de preparare:

Curăţă spanacul de cozi, spală-l şi rupe-l în bucăţi. Căleşte ciupercile în uleiul încins până devin maronii.

Adaugă spanacul, acoperă tigaia şi lasă pe foc până când spanacul s-a înmuiat.

Adaugă Camembert şi măslinele, apoi asezonează cu sare şi piper.

Amestecă sosul obţinut cu pastele fierte şi pune totul într-un vas termorezistent.

Presară deasupra Parmezan ras şi coace în cuptorul încălzit la 200°C, timp de 20-25 minute, până când pastele devin galben-maronii.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Paste cu creveți în sos cremos de usturoi și lămâie

Paste cu creveți în sos cremos de usturoi și lămâie din: paste, creveti, ulei de masline, usturoi, suc de lamaie, smantana, sare, piper, parmezan, patrunjel. Este o rețetă savuroasă și ușor de preparat, perfectă pentru o cină specială sau o ocazie specială. Această combinație delicioasă de paste cu creveți, usturoi, lămâie și smântână lichidă oferă […]

retete

Paste Carbonara Italianești

Paste Carbonara Italianești din: spaghete, pancetta, usturoi, oua, parmezan, pecorino romano, sare, piper, frunze de patrunjel.   Ingrediente: 350g de spaghete sau fettuccine 150g de pancetta sau slănină tăiată cubulețe 2 căței de usturoi, tocați fin 3 ouă mari 1 ceașcă de parmezan ras 1 ceașcă de pecorino romano ras Sare și piper negru proaspăt […]

 

retete

Paste cu Pecorino Romano și piper negru

Paste cu Pecorino Romano și Piper Negru din: paste, pecorino romano, unt, ulei de masline extravirgin, piper negru, sare. Această rețetă este o variantă a unei mâncăruri clasice italiene și se bazează pe câteva ingrediente simple pentru a crea un fel de mâncare cu adevărat delicios. Ingrediente: 350 g de paste (de preferat spaghetti sau […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.