Paste cu dovlecei

Printeaza

O reteta delicioasa de paste cu dovlecei din: spaghetti, ulei, dovlecei, lamaie, smantana, crema de branza si ierburi aromatice.

Ingrediente:Paste cu dovlecei

  • 350 g spaghetti
  • 1 lingura de ulei
  • 3 dovlecel mici
  • 1/2 lamaie rasa
  • 100 gsmantana
  • 50 g crema de branza
  • 1 lingurita amestec de ierburi aromate uscate (busuioc, patrunjel, oregano)

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele după instrucţiunile de pe pachet. Se călesc într-o tigaie încăpătoare cu lingura de ulei dovleceii tăiaţi felii pentru aproximativ 5 minute sau până sunt al dente şi pe margini aurii. Se reduce temperatura şi se adaugă coaja rasă de lămâie.

Se ţin pe foc încă un minut apoi se adaugă smantana, brânza, ierburile  aromate şi se amestecă bine până ce brânza s-a topit, apoi se ia tigaia de pe foc.

Se scurg pastele şi se adaugă conţinutului din tigaie. Se ametecă bine, se asezonează şi se serveşte imediat.

Paste cu dovlecei

Paste cu dovlecei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.