Paste cu vinete şi caşcaval la cuptor

Printeaza

Paste cu vinete şi caşcaval la cuptor

Ingrediente:Paste cu vinete si cascaval la cuptor

  • 500 g paste
  • 2 vinete
  • 1 ceapă
  • 1 roşie
  • 3 căţei de usturoi
  • 150 g smântână
  • 100 g caşcaval
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 legătură pătrunjel

 

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele în apă cu sare, apoi le laşi să se scurgă bine într-o strecurătoare. Cureţi vinetele, le tai felii subţiri, le presari cu sare şi le laşi circa 30 de minute să se scurgă.

Toci usturoiul şi ceapa, le căleşti împreună cu ivinetele tăiate felii, pui roşia tăiată cubuleţe şi presari sare şi piper. Ungi apoi o formă cu unt, pui un strat de paste, legume şi iar paste.

Torni smântâna amestecată cu oul, presari caşcavalul |ras şi pătrunjelul tocat şi dai totul la cuptor pentru 30 de minute. La masă, pentru cine vrea în plus poţi aduce smântână separat.

Paste cu vinete şi caşcaval la cuptor

Paste cu vinete si cascaval la cuptor

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • paste cu vinete la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.