Paste cu vin alb

Printeaza

Paste cu vin alb din: paste, vin alb, unt, patrunjel, cimbru, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Paste_cu_vin_alb

  • 400 g paste tagliatelle
  • 1 cescuta cu vin alb
  • 1 lingrua cu unt
  • 5 linguri cu patrunjel proaspat tocat
  • 1 lingura cu cimbru proaspat tocat
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita cu ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, pune pătrunjelul şi cimbrul. Adaugă usturoiul zdrobit şi amestecă puţin cu uleiul şi vinul.

Cu ajutorul unui blender amestecă toate aceste ingrediente pană obţii o pastă omogenă La final, potriveşte gustul de sare si piper.

Separat, fierbe pasteie în apă cu un praf de sare. Scurge-le apoi bine şi trage-le în puţin unt topit.

Adaugă pasta din pătruniel. amesteca uşor şi serveste-ie cat sunt calde.

Paste cu vin alb

Paste_cu_vin_alb

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.