Paste cu varza, sunca si cascaval

Printeaza

Paste cu varza, sunca si cascaval din: varza alba, ceapa, ruccola, sunca de praga, unt, supa, sare, piper, smantana, suc de lamaie, paste si cascaval.

Ingrediente:Paste_cu_varza_sunca_si_cascaval

  • 600 g varza alba
  • 1 ceapa
  • 50 g ruccola
  • 80 g sunca de Praga feliata
  • 2 linguri unt
  • 150 ml supa
  • sare
  • piper
  • 200 g smantana
  • 1-2 linguri suc de lamaie
  • 500 g paste scurte (refrigerate)
  • 150 g cascaval

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se toacă varza şi ceapa. Se pregăteşte ruccola şi se taie fâşii. Se taie cuburi şunca. 2 Se încinge cuptorul la 225°C. Se călesc ceapa şi varza într-o lin­gură de unt.

Se sting cu supa şi se condi­mentează cu sare şi piper. Se acoperă cu un capac şi se înăbuşă cea 10 min. Se scoate apoi capacul şi se mai fierbe 5 min.

Când se evaporă zeama, se adaugă smântână şi se lasă să fiarbă la foc moale; se stropeşte cu suc de lămâie. Se călesc pastele într-o lingură de unt. Se rade fin caşcavalul.

Se amestecă varza cu paste, ruccola, şuncă şi jumătate din cantitatea de caşcaval; se sărează şi se piperează. Se toarnă într-o formă de sufleu unsă şi se presară restul de caşcaval; se coace cea 15-20 min.

Paste cu varza, sunca si cascaval

Paste_cu_varza_sunca_si_cascaval

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • paste

1 comentariu

  1. Ce combinatie bestiala de paste cu varza si sunca.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.