Paste cu ton, usturoi si busuioc

Printeaza

Paste cu ton, usturoi si busuioc din: paste, ton, usturoi, sos de rosii, busuioc, sare, piper.

Ingrediente:Paste_cu_ton_usturoi_si_busuioc

  • 400 g paste tagliatelle
  • 1 conserva cu ton
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceascuta cu sos de rosii
  • busuioc uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pune pastele la fiert în apă cu sare. conform indicaţiilor de pe pachet.

Dacă vrei să nu se lipească intre ele, adaugă o linguriţă cu ulei.

Separat, scurge uleiul din conservă într-o tigaie. Căleşte în el căţeii de usturoi tocaţi mărunt.

Adaugă sosul de roşii şi 1/2 linguriţă cu busuioc. Lasă pe foc să fiarbă aproximativ 20 de minute, până scade.

Potriveşte gustul de sare şi piper.

Pune tonul, lasă câteva minute pe foc apoi răstoarnă-l peste pastele scurse bine de apă.

Paste cu ton, usturoi si busuioc

Paste_cu_ton_usturoi_si_busuioc

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Paste cu ton la gratar

Paste cu ton la gratar

Paste cu ton la gratar din: macaroane, usturoi, frunze de busuioc, frunze de menta, nuci, iaurt, sare, piper, suc de lamaie, ton, ulei de canola, rosii cherry, oua. Ingrediente: 1 punga macaroane Ingrediente sos pesto: 2 catei de usturoi 1/2 ceasca frunze busuioc 1/2 ceasca frunze menta 1/2 ceasca nuci prajite 3/4 cana iaurt degresat 1 […]

 

Salata de paste cu ton si capere

Salata de paste cu ton si capere

Salata de paste cu ton si capere din: paste, ton, capere, ardei iute, telina, rosii, otet, ulei, rucola si busuioc. Ingrediente: 350 g de paste 225 g ton in suc propriu, scurs bine 1 lingura de capere 15 ardei iuti mici din borcan, scursi si tocati 1 inima de telina Apio, feliata 140 g de […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.