Paste cu ton şi fasole albă

Printeaza

Paste cu ton şi fasole albă

Paste cu ton şi fasole albă

Ingrediente:

  • 300 g ravioli cu brînză
  • două conserve de ton în ulei
  • 300 g fasole albă
  • 50 g capere
  • o lămîie
  • ulei de măsline
  • 300 g maioneză
  • o legătură de ceapă verde
  • un fir de tarhon
  • pătrunjel
  • sare, piper
  • pastă de sardele
  • nucşoară

Preparare:

Fasolea se dezgheaţă, se spală, se taie în bucăţi mai mici şi se pune la fiert în apă cu sare. Se scurge de apă, se lasă să se răcească, se prăjeşte în uleiul de măsline şi se condimentează.

Raviolii se fierb conform instrucţiunilor de pe plic, se trec sub uni jet de apă rece şi se pun într-o strecurătoare.

Maioneza se amestecă bine cu tarhonul, pătrunjelul şi ceapa verde spălate şi tocate mărunt, sarea şi piperul după gust.

Se scoate tonul din cutie şi se pune într-o strecurătoare să se scurgă de ulei. Se condimentează, se amestecă bine cu pătrunjelul tocat, se stropeşte cu suc de lămîie şi se amestecă.

Se pun pastele în farfurie, se aşază fasolea călduţă, tonul, caperele, sosul de maioneză şi verdeaţa.

Paste cu ton şi fasole albă

Paste cu ton şi fasole albă.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.