Paste cu ton si ceapa

Printeaza

Paste cu ton si ceapa din: paste, conserve ton, rosii, ceapa verde, masline, lamaie, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Paste cu ton si ceapa

  • 500 g paste
  • 2 conserve de ton
  • 2 roşii
  • 3 fire de ceapă verde
  • 200 g măsline
  • zeamă de lămâie
  • ulei
  • 1 legătură de pătrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Pastele se fierb în apă clocotită cu sare, se scurg şi se trec pe sub jet de apă rece. Se pun în­tr-un castron, se stropesc cu zeamă de lămâie şi ulei. Se adaugă roşiile tăiate feliuţe, ceapa verde tocată, măslinele, pătrunjelul tocaf mărunt şi tonul scurs şi zdrobit.

Se potriveşte de sare şi pi­per şi se amestecă bine.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/paste-cu-ton-si-ceapa html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.