Paste cu sunca si legume

Printeaza

Paste cu sunca si legume din: paste, ulei, ardei rosii, porumb, mazare, usturoi, condimente hinezesti, sunca, sos de soia, ulei de susan.

Ingrediente: Paste_cu_sunca_si_legume

  • 400g de paste mici
  • 2 linguri de ulei
  • 2 ardei roşii, tocaţi
  • 1 conservă de 300g de porumb, boabele scurse
  • 175g de mazăre congelată
  • 3 căţei de usturoi, zdrobiţi
  • 2 linguriţe amestec chinezesc de cinci condimente
  • 280g de şuncă, ruptă în fâşii
  • 50ml sos de soia
  • 1 lingură ulei de susan

Mod de preparare:

Fierbe pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Scurge-le, trece-le printr-un jet de apă rece, apoi scurge-le din nou.

Intre timp, încinge uleiul într-o oală mare sau un wok, adaugă ardeii, porumbul, mazărea, usturoiul şi condimentele şi găteşte-le câteva minute.

Adaugă şunca, sosul de soia, 1/2 din cantitatea de sos din soia neagră şi pastele, amestecă bine şi găteşte totul 1-2 minute, încorporează uleiul de susan şi gustă să verifici dacă e nevoie să asezonezi.

Incălzeşte restul de sos din soia în cuptorul cu microunde. Pune pastele într-un tuci curat. Stropeşte-le cu sos de soia în plus, dacă vrei.

Paste cu sunca si legume

Paste_cu_sunca_si_legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.