Paste cu spanac si cascaval

Printeaza

Paste cu spanac si cascaval din: paste cochilie, spanac, rosii cherry, seminte de pin, ulei, sare, piper, cascaval.

Ingrediente:Paste_cu_spanac_si_cascaval

  • 12 paste cochilie
  • 1-2 legaturi spanac
  • 7 rosii cherry
  • seminte de pin
  • ulei
  • sare si piper
  • cascaval ras

 

Mod de preparare:

Speli, mărunţeşti şi opăreşti spanacul, în apă cu puţină sare. Scurgi şi laşi deoparte. Tai mărunt roşiile şi le pui peste spanac. Adaugi seminţele de pin trase la tigaie, pui puţin ulei, sare şi piper după gust şi amesteci toate ingredientele.

Fierbi pastele urmând instrucţiunile de pe ambalaj. Când sunt gata, le dai prin apă rece şi apoi te umpli cu compoziţia obţinută. Razi puţin caşcaval deasupra şi serveşti.

Paste cu spanac si cascaval

Paste_cu_spanac_si_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.