Paste cu sos

Printeaza

Paste cu sos din: ou, galbenusuri, faina, sare, seminte de pin, sare grunjoasa, ulei de masline si branza de oaie.

Ingrediente:Paste_cu_sos

  • 1 ou
  • 2 galbenusuri
  • faina de calitate
  • sare

pentru sos:

  • seminte de pin
  • sare grunjoasa
  • ulei de masline
  • branza de oaie

 

Mod de preparare:

Intr-un vas amesteci oul întreg cu cele 2 gălbenuşuri şi un praf de sare. Adaugi treptat făina, amestecând până ce compoziţia devi­ne omogenă, nelipicioasă. Intinzi o foaie cât se poate de subţire şi rupi bucăţi mici, nere­gulate. Laşi să se usuce un timp, după care fierbi pastele în apă fierbinte în care ai pus un praf de sare.

Scoţi pastele şi le serveşti cu so­sul dinainte pregătit. Pentru sos, freci într-un mojar seminţe de pin cu sare grunjoa­să. Adaugi treptat un fir subţire de ulei de măsline. Serveşti pastele cu brânză de oaie uscată, proaspăt rasă sau cu parmezan.

Paste cu sos

Paste_cu_sos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.