Paste cu sos si mazare

Printeaza

Paste cu sos si mazare din: paste, carne tocata, rosii in bulion, ceapa, morcov, ardei gras, mazare, concentrat de vita, ulei, sare, piper.

Inrgediente:Paste_cu_sos_si_mazare

  • 250 g paste, dupa gust
  • 250 g carne tocata
  • 5 rosii in bulion
  • o ceapa mica
  • un morocov
  • un ardei gras rosu
  • 200 g mazare congelata
  • 2 cuburi concentrat de vita
  • o lingura ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele şi mazărea în apă cu un cub de concentrat. Intr-o tigaie se face un sos din roşiile mixate, sare şi piper, care se fierbe 5 minute. în altă tigaie, se căleşte ceapa în ulei, se adaugă morcovul ras şi ardeiul tăiat.

După ce legumele se înmoa­ie, se adaugă carnea tocată, sosul de roşii, al doilea cub de concentrat, sare si piper si se lasă la fiert. Se mai adaugă apă, dgcă scade prea tare. Pastele scurse şi mazărea se amestecă cu sosul de carne şi se aduc la masă.

Paste cu sos si mazare

Paste_cu_sos_si_mazare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.