Paste cu sos picant si ton

Printeaza

Paste cu sos picant si ton din: paste, ton in ulei, zeama de lamaie, masline, pasta de chilli, pasta de rosii, sare, piper, ulei de masline, ceapa si patrunjel.

Ingrediente:Paste_cu_sos_picant_si_ton

  • 400 g paste
  • 300 g ton in ulei vegetal
  • zeama de la o lamaie
  • 100 g masline fara samburi
  • o lingurita pasta de chilli
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • sare
  • piper negru macinat
  • o lingurita ulei de masline
  • 2 cepe
  • patrunjel proaspat

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele. Separat, se scoate tonul din cutie, se scur¬ge $i se stropeşte cu zeamă de lămâie. Se taie mărunt măslinele şi se amestecă împreună cu tonul. Se scot pastele, se scurg bine de apă şi se amestecă uşor cu tonul şi cu măslinele.

Separat, într-un tigaie, se căleşte ceapa în ulei şi se amestecă apoi cu pasta de roşii, pasta de chilii, sare şi piper. Sosul se toarnă peste paste şi se încorporează uşor. Se ornează cu pătrunjel proaspăt.

Paste cu sos picant si ton

Paste_cu_sos_picant_si_ton

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.