Paste cu sos de rosii

Printeaza

 

Ingrediente:Paste cu sos de rosii

  • 450 g paste
  • o ceapă
  • 3 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • 780 g roşii din conservă
  • 500 g roşii proaspete
  • 4 linguri de parmezan ras
  • 8 frunze de busuioc

 

Mod de preparare:

Intr-un vas se pun apă cu sare la fiert. Se adaugă pastele. Intre timp se sotează ceapa în două linguri de ulei. Se adaugă roşiile din conservă şi piperul. Se fierbe timp de cinci minute.

Se pun şi roşiile proaspete. Când pastele sunt gata, se scurg şi se lasă într-un bol. Se toarnă restul de ulei. Se adaugă sos de roşii, se presară parmezan ras şi se decore­ază cu frunze de busuioc.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.