Paste cu sos de rosii, parmezan si branza de capra

Printeaza

O reteta de paste cu sos de rosii, sare, rucola, ceapa, usturoi, ciuperci champignon, unt, o cutir rosii, piper, branza telemea si parmezan ras.

Ingrediente:Paste cu sos de rosii, parmezan si branza de capra

  • 350 g rigatoni
  • sare
  • 100 g rucola
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 250 g ciuperci champignon
  • 1 lingură unt
  • 1 cutie roşii pentru pizza (850 ml)
  • piper
  • 50 g brânză telemea de capră
  • 30 g parmezan ras

 

Mod de preparare:

Fierbeţi pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Pregătiţi rucola şi tăiaţi-o bucăţi. Curăţaţi ceapa şi usturoiul, apoi tocaţi-le cuburi. Pregătiţi ciupercile, tăiaţi-le codiţele, apoi tăiaţi ciupercile rondele.

Incingeţi untul într-o tigaie şi prăjiţi ciupercile. Adăugaţi amestecul cu ceapă şi usturoi, căliţi-le uşor şi stingeţi cu roşiile pentru pizza. Fierbeţi sosul circa 5 minute, apoi condimentati-l cu sare şi piper.

Scurgeţi pastele şi amestecaţi-le în cele din urmă cu rucola şi sosul preparat mai înainte. Presăraţi pastele cu parmezanul şi brânza de capră.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.