Paste cu sos de rosii, busuioc si usturoi

Printeaza

Paste cu sos de rosii, busuioc si usturoi din: paste, roşii, usturoi, busuioc, zahăr, ulei, sare, piper.

Pate_cu_sos_de_rosii_usturoi_si_busuioc

Ingrediente:

  • 1 pungă paste
  • 1 conservă roşii descojiteîn suc
  • 3 căţei de usturoi
  • busuioc proaspăt
  • 1 linguriţă zahăr
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Pui 3 litri de apă la fiert într- un vas mai mare cu puţină sare. Când începe să clocotească, adaugi pastele şi le fierbi conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Apoi, le strecori. Cureţi usturoiul şi îl tai feliuţe.

Incingi ulei într-o tigaie şi că­leşti uşor usturoiul. Adaugi roşi­ile, zahărul şi condimentezi cu sare şi piper, după gust. Laşi să fiarbă încă 10 minute până se îngroaşă puţin sosul. Aşezi pastele într-un bol mai mare, torni sosul de roşii şi pre­sari busuiocul proaspăt.

Paste cu sos de rosii, busuioc si usturoi

Pate_cu_sos_de_rosii_usturoi_si_busuioc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.