Paste cu somon si spanac

Printeaza

O reteta delicioasa de paste cu: file de somon afumat, spanac, ulei de masline, unt, smantana dulce, ricotta, parmezan, nucsoara, sare, piper.

Ingrediente:

  • 250 g paste
  • 150 g file de somon afumat
  • 300 g spanac congelat sau proaspăt
  • ulei de măsline

Ingrediente sos:

  • 50 g unt
  • 100 ml smântână dulce
  • 1 lingură cu ricotta
  • 50 g parmezan
  • nucşoară
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pune pastele la fiert în apă cu un praf de sare şi o lingură cu ulei de măsline. Separat, opăreşte spanacul şi taie fileul de somon fâşii, între timp, topeşte untul. Adaugă parmezanul, smântână şi ricotta. Trage de pe foc şi amestecă ener­gic.

Presară un praf de nucşoară şi potriveşte gustul de sare şi piper, într-un castron, amestecă pastele scurse bine cu spanacul tocat şi fâşiile de somon afumat. Toarnă deasupra sosul din brânzeturi şi amestecă uşor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.