Paste cu somon afumat

Printeaza

Paste cu somon afumat din: penne, sare, piper, seminte de pin, ceapa, usturoi, vin, zeama de lamaie, coaja de lamaie, patrunjel, marar, somon afumat, capere.

Ingrediente:Paste_cu_somon_afumat

  • 200 g penne
  • sare si piper dupa gust
  • un sfert de cana de seminte de pin
  • 2 linguri de ulei de masline
  • o ceapa tocata
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • un sfert de cana de vin alb
  • o lingura de zeama de lamaie
  • o lingura de coaja rasa de lamaie
  • 2 linguri de patrunjel sau marar tocat
  • 150 g somon afumat rupt bucatele
  • o mana de capere (optional)

 

Mod de preparare:

Fierbeti pastele conform instrucţiunilor de pe pachet. Intre timp, sotati ceapa şi usturoiul într-o tigaie cu ulei, adăugaţi vinul alb, zeama de lămâie şi o lingură de coajă de lămâie. Măriţi flacăra şi lăsaţi să scadă la jumătate.

Potriviţi de sare şi piper. Adăugaţi sosul peste pastele scurse, puneţi deasupra bucăţelele de somon, amestecaţi şi presăraţi deasupra verdeţuri tocate şi capere.

Paste cu somon afumat

Paste_cu_somon_afumat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.