Paste cu smantana, sparanghel si bacon

Printeaza

Paste cu smantana, sparanghel si bacon din: paste, smantana, ulei de masline, unt, broccoli, sparanghel, bacon, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Paste_cu_smantana_sparanghel_si_bacon

  • 500 g paste
  • 100 g smântână
  • 50 ml ulei de măsline
  • 20 g unt
  • 1 broccoli
  • 6 fire de sparanghel
  • 4 felii de bacon
  • 1 căţel de usturoi
  • sare
  • piper alb

 

Mod de preparare:

Broccoli se desface în bucheţele şi se pune la fiert în apă cu puţină sare. Se pun şi pastele la fiert într-o altă oală. Sparanghelul şi bacon-ul se taie mărunt şi se călesc în unt cu un căţel de usturoi. Se adaugă smântână, sare şi piper alb.

Apoi se adaugă pe rând broccoli fiert şi scurs de apă. Se pun şi pastele fierte şi scurse. Se adaugă puţin ulei de măsline şi se amestecă uşor totul. Se serveşte cald.

Paste cu smantana, sparanghel si bacon

Paste_cu_smantana_sparanghel_si_bacon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.