Paste cu salata verde

Printeaza

Paste cu salata verde din: macaroane, ardei, rosii, usturoi, salata verde, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Paste cu salata verde

  • 400 g macaroane scurte
  • 1 ardei gras rosu (gogosar)
  • 1 ardei gras verde
  • 150 g rosii-cireasa (cat mai marunte)
  • 1/2 salata verde creata
  • 3 catei de usturoi
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Se curata usturoiul si ardeii si se taie marunt. Rosiile se spala si se taie in doua, iar salata spalata se zvanta si se taie fasii.

Se fierb macaroanele al dente in apa cu sare. Intre timp, se calesc usturoiul si ardeii, timp de 8 minute, in trei linguri de ulei. Se adauga rosiile, se lasa sa se inmoaie si ele un minut.

Se scurg macaroanele pastrandu-se putin apa in care au fiert si se amesteca cu legumele calite, adaugandu-se restul de ulei si apa de fiert.

Se sareaza, se pipereaza si se presara eventual cu cascaval sau parmezan ras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.