Paste cu rosii si busuioc

Printeaza

Paste cu rosii si busuioc din: rosii, usturoi, busuioc, ulei de masline, sare, piper, paste, parmezan.

Ingrediente:Reteta paste cu rosii

  • 4 rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cana busuioc proaspat
  • 1/4 cana ulei de masline
  • sare
  • piper
  • aproximativ 300 g paste
  • 150 g parmezan

Mod de preparare:

Fierbeti pastele in acord cu instructiunile de pe ambalaj. In timp ce pastele fierb, taiati marunt rosiile si usturoiul, tocati busuiocul.

Puneti aceste ingrediente intr-un castron, adaugati ulei de masline, sare si piper dupa gust si amestecati-le bine.

Cand pastele sunt gata, scurgeti apa si amestecati-le cu jumatate din sos.

Adaugati restul de sos si presarati cu parmezan ras.

Inainte de a servi, ornati cu frunze de busuioc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.