Paste cu ragu de miel

Printeaza

O reteta simpla de paste cu ragu de miel din: ulei de masline, ceapa, morcovi, usturoi, pulpa de miel, faina, salvie, rozmarin, supa de pui, pasta de tomate, sare si paste.

Ingrediente:Paste cu ragu de miel

  • 3 linguri ulei masline
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 4 catei usturoi
  • 500 g carne pulpa de miel
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri salvie proaspat tocata
  • 2 linguri rozmarin proaspat tocat
  • 2 cani supa pui
  • 1 ½ cani vin alb sec
  • ¼ cana pasta tomate
  • ¼ lingurita sare
  • 500 g paste fierte si scurse

Mod de preparare:

Ceapa si morcovii tocate fin se calesc in ulei 3 minute. Se adauga usturoiul si apoi carnea de miel taiata cubulete. Dupa 3 minute se presara faina si se caleste 1 minut. Se adauga salvia, rozmarinul, supa si vinul.

Se dizolva si pasta de tomate si se lasa sa fiarba totul la foc mic 30 de minute. Se acopera cu un capac si se continua fierberea inca 30 de minute. Se potriveste de sare, se pune peste pastele calde si se serveste.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.