Paste cu pui, spanac si parmezan

Printeaza

Paste cu pui, spanac si parmezan din: paste, ulei de masline, pulpe d epui, spanac, usturoi, parmezan, sare, piper.

Ingrediente:Paste_cu_pui_spanac_si_parmezan

  • 1 pachet paste
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 pulpe de pui
  • 700 gr spanac
  • 1 lingura usturoi tocata
  • parmezan ras
  • sare si piper, dupa gust

 

Mod de preparare:

Incalzeste 2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie si prajeste 2 pulpe de pui pana se patrund pana la os. Scoatele din tigaie si taie-le bucati mici. Intre timp, fierbe pastele cu un 1 minut mai putin decat ar trebui ca sa iasa al dente.

Adaugă 700 g de spanac proaspat si lasa-l pe foc pana se inmoaie, cam 1 minut. Pastreaza apa in care au fiert pastele, pe care, dupa ce le scurgi, le pui in tigaie, impreuna cu spanacul.

Adauga si puiul, 1 lingura de usturoi tocat, mult parmezan ras si apa de la paste, pentru a avea putin lichid in care sa se amestece aromele. Pune sare si piper si serviti.

Paste cu pui, spanac si parmezan

Paste_cu_pui_spanac_si_parmezan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.