Paste cu pui, patrunjel si smantana

Printeaza

Paste cu pui, patrunjel si smantana din: piept de pui, paste, unt, pătrunjel, smântână, mustar, ulei, sare.

Pate_cu_pui_patrunjel_si_smantana

Ingrediente:

  •  un piept de pui
  •  200 g paste
  •  25 g unt
  •  1/2 legătură pătrunjel
  •  smântână pentru servit
  •  muştar
  •  2 linguri ulei
  •  sare

Mod de preparare:

Carnea de pui se spală şi se taie fâşii care se pun la prăjit în ulei şi se scot apoi pe şervete de hârtie absorbante. Se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, se scurg si se pun apoi într-o tigaie cu unt topit.

Se lasă pastele aproximativ 3 minute să se călească în unt, se potriveşte gustul de sare, se trag de pe foc şi se amestecă uşor cu pătrunjelul. Se aduc la masă cu puiul deasupra si cu sos de smân­tână amestecată cu muştar, după gust.

Paste cu pui, patrunjel si smantana

Pate_cu_pui_patrunjel_si_smantana

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.