Paste cu pui, patrunjel si smantana
PrinteazaPaste cu pui, patrunjel si smantana din: piept de pui, paste, unt, pătrunjel, smântână, mustar, ulei, sare.
Ingrediente:
- un piept de pui
- 200 g paste
- 25 g unt
- 1/2 legătură pătrunjel
- smântână pentru servit
- muştar
- 2 linguri ulei
- sare
Mod de preparare:
Carnea de pui se spală şi se taie fâşii care se pun la prăjit în ulei şi se scot apoi pe şervete de hârtie absorbante. Se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, se scurg si se pun apoi într-o tigaie cu unt topit.
Se lasă pastele aproximativ 3 minute să se călească în unt, se potriveşte gustul de sare, se trag de pe foc şi se amestecă uşor cu pătrunjelul. Se aduc la masă cu puiul deasupra si cu sos de smântână amestecată cu muştar, după gust.
Paste cu pui, patrunjel si smantana
Pofta buna!