Paste cu praz, sparanghel si ceapa verde

Printeaza

Paste cu praz, sparanghel si ceapa verde din: praz, sparanghel, ceapa verde, paste, pesto, parmezan.

 

Ingediente:Paste_cu_praz_sparanghel_si_ceapa_verde

  • 500 g amestec de legume: praz, sparanghel, ceapa verde
  • 150 g paste
  • 2 linguri sos pesto
  • 4 linguri parmezan razuit

 

 

Mod de preparare:

Fierbe legumele in apa cu sare, scurge lichidul si pastreaza-l deoparte, tine-le la cald.

Fierbe pastele, scurge de apa, combina cu pesto si restul ingredientelor.

Paste cu praz, sparanghel si ceapa verde

Paste_cu_praz_sparanghel_si_ceapa_verde

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Paste cu piept de pui si praz

Paste cu piept de pui si praz

Paste cu piept de pui si praz din: penne, piept de pui file, praz, ardei gras, ou, smantana, cascaval, ceapa verde, sare, piper. Ingrediente: 300 g penne sau alte paste de preferinţă integrale 1 piept de pui file 1 praz 1 ardei gras roşu 1 ou 200 ml smântână 150 g caşcaval 1 legătură ceapă […]

 

Paste cu bacon si praz

Paste cu bacon si praz

Paste cu bacon si praz din: paste, bacon, praz, ulei, smantana, cascaval sau parmezan, piper. Ingrediente: o pungă paste 200 g bacon un fir praz o lingură ulei 250 ml smântână de gătit 4 linguri caşcaval sau parmezan piper   Mod de preparare: Prazul tăiat rondele si baconul fâşii sau cubuleţe se pun la călit în […]

 

 

Praz cu bacon şi ciuperci

Paste cu praz si bacon

Paste cu praz si bacon din: tagliatelle, praz, unt, bacon, sare, smantana, piper, parmezan. Ingrediente: un pachet tagliatelle 2 bucăţi praz o lingură cu vârf unt 100 g cubulete de bacon 100 ml smântână de gătit parmezan, pentru servit sare piper   Mod de preparare: Partea albă a prazului se taie rondele cât mai fine […]

 

Paste cu praz

Paste cu suc de rosii si sos de praz

Paste cu suc de rosii si sos de praz din: penne rigate, praz, ceapa, patrunjel, suc de roşii, supă de zarzavat sau apă, făină, sare, ulei de masline, piper alb. Ingrediente: 500 g penne rigate 2 fire de praz 1 ceapă opţional, 1 legătură pătrunjel 1 cană suc de roşii 1/2 cană supă de zarzavat sau apă 1 lingură făină sare […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.