Paste cu praz şi kaizer

Printeaza

Paste cu praz şi kaizer

Paste cu praz şi kaizer

Ingrediente:

  • 300 g paste
  • 300 g kaizer
  • un fir de praz
  • un pachet legume pentru wok
  • o linguriţă de sos pesto
  • 200 g mozzarella
  • 100 g parmezan
  • busuioc verde
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • roşii uscate
  • măsline negre feliate

 

 

Preparare:

Legumele pentru wok se decon­gelează, se taie în bucăţi mai mici şi se pun într-o strecurătoare. Prazul se curăţă de frunzele veştede, se spală, se toacă mărunt şi se pune la călit în trei lin­guri de ulei.

Când a început să capete o culoare maronie, se adaugă legumele tăiate, sarea şi piperul. Se prăjesc zece minute, ames­tecând din când în când ca să nu se ardă. Când sunt gata, se iau de pe foc, se adaugă busuioc tocat, se amestecă, se acoperă cu un capac şi se păstrează la cald.

Pastele se fierb în apă cu sare, se trec sub un jet de apă rece şi se scurg. Se adaugă sosul pesto, piperul, mozzarella şi parmezanul date pe râzătoare.

Se pun legumele călite, kaizerul prăjit separat şi busuiocul tocat. Se amestecă bine, ca să se încor­poreze toate ingredientele, şi se servesc imediat. Pentru un plus de gust se pot adauga rosii uscate scurse de ulei si masline negre feliate.

Paste cu praz şi kaizer

Paste cu praz şi kaizer.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Pare o reteta interesanta de paste. Nu am mai facut cu praz.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.