Paste cu porumb, pui si ceapa

Printeaza

Paste cu porumb, pui si ceapa din: piept de pui, pasta fainoase, smantana, porumb dulce, ceapa rosie, sare, piper, ulei, zahar, frunze de patrunjel.

Ingrediente:Paste_cu_porumb_pui_si_ceapa

  • 300 g piept de pui dezosat
  • 400 g pasta fainoase, de preferinta integrale
  • 300 g smantana
  • 1 conserva (200 g) porumb dulce
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura zahar
  • 1/2 lingurita frunze de patrunjel

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele în apă uşor sărată, urmând instrucţiunile de pe ambalaj. Când sunt gata, le strecori şi le treci prin jet de apă rece. Speli carnea şi o tai în fâşii subţiri sau în cuburi. Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o căleşti în ulei.

Presari zahărul şi cubuleţele de piept de pui, puţină sare şi piper. Picuri câte puţină apă şi continui să înăbuşi carnea pentru 10-15 minute, la foc mediu, amestecând periodic. Scurgi boabele de porumb din conservă şi pastele fierte.

Le adaugi în vasul în care ai călit ingredientele, amesteci cu smântână, 1/2 din frunzele de pătrunjel tocate, sare şi piper după gust. Decorezi cu frunzele de pătrunjel.

Paste cu porumb, pui si ceapa

Paste_cu_porumb_pui_si_ceapa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.