Paste cu piept de pui si spanac

Printeaza

Paste cu piept de pui si spanac din: paste, piept de pui, spanac, usturoi, cascaval, smantana, ulei, cimbru, sare, piper, apa.

Ingrediente:Paste cu piept de pui si spanac

  • 500 g paste (penne)
  • 400 g piept de pui
  • 500 g spanac
  • doi catei de usturoi
  • 250 g cascaval ras
  • 250 ml smantana
  • ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • apa

 

Mod de preparare:

Se pune la fiert într-o oală apa împreună cu puţină sare şi ulei. După ce apa a început să fiarbă se pun  pastele şi se lasă aproximativ 15 minute. Separat, se pune ulei într-o tigaie şi se lasă la încins. Se adaugă pieptul de pui şi se lasă până se rumeneşte. După ce este gata se scoate şi se condimentează cu sare şi piper.

Spanacul se ţine câteva minute în apă clocotită după care se bagă într-un jet de apă rece şi se pune la scurs într-o strecurătoare, apoi se toacă mărunt.

Usturoiul se pasează şi se amestecă cu pastele, spanacul şi cimbrul şi se pun într-o formă unsă cu unt. Deasupra amestecului din tavă se pune pieptul de pui şi se pune caşcavalul ras amestecat cu smântâna. Se bagă la cuptorul încins în prealabil la 175 grade şi se lasă aproximativ o jumătate de oră.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.