Paste cu piept de pui, morcovi si mazare

Printeaza

Paste cu piept de pui, morcovi si mazare din: paste, piept de pui, mazare, cascaval, pesmet, morcovi, sare, piper.

Ingrediente:Paste_cu_piept_de_pui_morcovi_si_mazare

  • 200 g paste
  • 300 g piept de pui
  • 100 g boabe mazăre
  • 300 g cașcaval
  • 30 g pesmet
  • 2 morcovi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie pieptul de pui cubulețe. Se pune la fiert în apă cu sare. După ce s-a îndepărtat spuma se adaugă mazărea și morcovii curățați. Se fierb 45 minute. Se scot din supă și se lasă la scurs. Morcovii se taie cubulețe.

Se fierb pastele în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se limpezesc în apă rece.

Se amestecă puiul, legumele, pastele și cașcavalul ras. Se adaugă sare și piper și se pune compoziția într-o tavă unsă cu unt. Se presară pesmet pe deasupra și se coace 30 minute în cuptor, la foc moderat.

Paste cu piept de pui, morcovi si mazare

Paste_cu_piept_de_pui_morcovi_si_mazare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.