Paste cu parmezan si unt

Printeaza

Paste cu parmezan si unt din: paste, parmezan, sare, unt.

Ingrediente:Paste cu parmezan si unt

  • 400 g paste late
  • sare
  • 100 g parmezan
  • 150 g unt

 

Mod de preparare:

Se încălzesc în prealabil farfuriile. Se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj într-o cantitate suficientă de apă cu sare.

Se rade parmezanul. Se topeşte într-o tigaie untul şi se lasă pe foc până se închide uşor la culoare.

Pastele se lasă la scurs într-o strecurătoare şi se amestecă apoi cu untul fierbinte. Se aşează imediat pe farfuriile calde şi se presară pe deasupra parmezan.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.