Paste cu ouă şi sos pesto

Printeaza

O reteata delicioasa de paste cu: crenvusti, oua, pasta de tomate, sos pesto, parmezan, sare, piper, patrunjel, busuioc.

Ingrediente:Paste cu ouă şi sos pesto

  • 250 g paste
  • 2 crenvuşti
  • 2 ouă
  • 2 linguri pastă de tomate
  • sos pesto
  • 250 g parmezan
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • busuioc

Mod de preparare:

Se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe pachet, după care se scurg si se trec printr-un jet de apă rece. Separat, se pun la fiert crenvuştii si ouăle.

După ce au fiert, se curăţă ouăle de coajă şi se taie în felii. Crenvuştii se taie şi ei cubuleţe.

Intr-un vas, se amestecă pasta de tomate cu sosul pesto şi cu parmezanul şi se condi­mentează cu sare şi piper. Se pune sosul respectiv peste paste şi se adaugă şi crenvuştii şi ouăle tăiate cubuleţe.

Peste paste se mai adaugă şi parmezan ras, pătrunjel şi busuioc proaspăt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.