Paste cu mazare, morcov si rosii

Printeaza

Paste cu mazare, morcov si rosii din: penne rigate, morcovi, ceapă verde, mazăre, roşii cherry, ulei, rozmarin verde, pătrunjel, sare, piper.

Paste_cu_mazare_morcov_si_rosii

Ingrediente:

  • 300 g penne rigate
  • 2 morcovi
  • 3 fire ceapă verde
  • 150 g mazăre
  • 150 g roşii cherry
  • 2 linguri ulei
  • 1 fir de rozmarin verde
  • 1 legătură pătrunjel
  •  sare
  • piper

Mod de preparare:

Cureţi morcovii şi ceapa, le speli şi le tai în rondele fine. Incingi uleiul şi înăbuşi morcovii, ceapa, mazărea şi roşiile până se înmoaie, după care adaugi roşiile cherry tăiate în jumătăţi şi continui să le înăbuşi împreună 1-2 mi­nute.

Sărezi legumele şi le condimentezi cu piper şi rozmarin fin tocat. Fierbi pastele urmând instrucţiunile de pe amba­laj, le scurgi şi le încorpo­rezi în sosul de legumg.

Chiar înainte de a aduce la masă porţiile, presari pă­trunjel fin tocat sau frunze de busuioc şi parmezan. Opţional, poţi adăuga şi câteva măsline.

Este un preparat excelent pentru zilele de post, pe care îl poţi lua cu tine şi la serviciu, într-o caserolă.

Paste cu mazare, morcov si rosii

Paste_cu_mazare_morcov_si_rosii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.