Paste cu masline si sos de legume

Printeaza

Paste cu masline si sos de legume din: paste, rosii, usturoi, zahar, ardei iute, parmezan, oregano, busuioc, ulei, sare.

Ingrediente:Paste_cu_masline_si_sos_de_legume

  • 300 paste
  • 4 roşii
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 linguriţă zahăr
  • 1 ardei iute
  • 30 g parmezan
  • oregano
  • busuioc
  • ulei
  • sare

Mod de preparare:

Tai ceapa mă­runt şi o căleşti în ulei, la foc mic. Speli roşiile, le dai pe râzătoare şi le adaugi peste ceapa tocată. Pui zahărul şi puţină apă şi laşi so­sul să fiarbă 10 mi­nute. Adaugi bulio­nul, usturoiul pisat, ardeiul iute şi măs­linele tocate.

Con­dimentezi cu orega­no, busuioc, sare şi mai fierbi sosul încă 10 minute. Fierbi pastele în apă clocoti­tă cu sare 8-10 mi­nute, le răstorni într-o strecurătoare şi le clăteşti sub jet de apă rece.

Le pui pe un platou, torni peste ele sosul pi­cant de roşii şi pre­sari puţin parmezan ras.

Paste cu masline si sos de legume

Paste_cu_masline_si_sos_de_legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.