Paste cu masline si capere

Printeaza

 

O reteta delicioasa de paste cu masline, capere, rosii, ceapa, usturoi, ulei de masline, sare siPaste cu masline si capere busuioc.

Ingrediente:

  • 400 g paste
  • 400 g roşii
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 3 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 50 g măsline negre
  • 30 g capere
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele aşa cum scrie pe pachet.Decojeşti roşiile şi tai pulpa în cubuleţe. Cureţi ceapa şi usturoiul şi le tai feliuţe subţiri. Pui uleiul să se încingă într-o tigaie şi căleşti ceapa şi usturoiul.

Pui şi roşiile, sare, piper. Le laşi împreună 5-10 minute. După acest timp pui măslinele, caperele şi busuiocul.

Scurgi pastele de apa în care au fiert, le torni peste ames­tecul din tigaie şi le amesteci cu sosul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.