Paste cu fructe de mare si chili

Printeaza

Paste cu fructe de mare si chili din: spaghete integrale, fructe de mare congelate, ulei, sare, piper, ceapă, usturoi, chili, pastă de tomate, rosii, patrunjel verde.

Paste_cu_fructe_de_mare_si_chili

Ingrediente:

  • 250 g spaghete integrale
  • 250 g fructe de mare congelate
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 ceapă mică
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 praf de chili
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 6 roşii de dimensi­uni mijlocii
  • 1 legătură pătrunjel verde

Mod de preparare:

Fierbi spaghetele con­form instrucţiunilor de pe ambalaj, în apă uşor sărată. Intre timp, speli şi cureţi legumele. încingi uleiul într-o tigaie tip wok şi căleşti ceapa şi usturoiul fin tocate şi roşiile tăiate în cubuleţe.

După ce s-a pătruns ceapa, stingi cu pasta de tomate diluată cu o ceşcuţă de apă, presari chili, piper şi sare după gust, după care laşi să fiarbă timp de 10 minute, la foc mediu.

Adaugi fructele de mare şi puţină apă fierbinte şi continui fierberea încă 5 minute. Pui spaghetele, pătrun­jelul tocat, amesteci şi le mai laşi pe foc timp de 1 minut.

Paste cu fructe de mare si chili

Paste_cu_fructe_de_mare_si_chili

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.