Paste cu ciuperci si patrunjel

Printeaza

Paste cu ciuperci si patrunjel din: spaghete, ciuperci, ceapa verde, patrunjel, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Paste_cu_ciuperci_si_patrunjel

  • 250 g spaghete
  • 350 g ciuperci proaspete
  • 4-5 fire de ceapa verde
  • patrunjel
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se taie ceapa rondele subţiri şi ciupercile cubulete.

Se căleşte ceapa în puţin ulei, se adaugă ciupercile tăiate cubulete şi se lasă pe foc mic până când se înmoaie

Se potrivesc de gust cu sare şi piper înainte de a se lua de pe foc. Se amestecă cu spaghetele într-un vas şi se adaugă câteva fire de pătrunjel tocat.

Paste cu ciuperci si patrunjel

Paste_cu_ciuperci_si_patrunjel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.