Paste cu ciuperci si marar

Printeaza

Paste cu ciuperci si marar din: paste, sare, piper, ciuperci, ulei, marar.

Ingrediente:Paste_cu_ciuperci_si_marar

  • paste
  • sare
  • piper
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 100 ml ulei
  • o legătură mărar

 

Mod de preparare:

In ulei, se pune usturoiul pisat la călit, fără a-l arde. Se adaugă ciupercile întregi si se lasă pe foc aproximativ 10 minute. Se adaugă puţină apă, se pune capacul şi se mai lasă 10 minute.

Se fierb pastele, se scurg şi se pun în tigaie cu ciuperci.  Se lasă 5 minute împreună, se trage tigaia de pe foc si se adaugă mărar, sare si piper.

Paste cu ciuperci si marar

Paste_cu_ciuperci_si_marar

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.