Paste cu ciuperci si ceapa

Printeaza

Paste cu ciuperci si ceapa

Ingrediente:Paste cu ciuperci si ceapa

  • 250 g paste
  • 50 g ciuperci
  • o ceapă
  • suc de roşii sau bulion
  • condimente (cimbru, piper)

 

Mod de preparare:

Toci mărunt ciupercile şi cea­pa şi le căleşti în puţin ulei, după care adaugi sucul de roşii sau bulionul diluat cu puţină apă şi laşi compoziţia ia fiert până se îngroaşă.

Adaugi condimentele şi sosul astfel pregătit îl torni peste pastele fierte şi scurse.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.