Paste cu ceapa, telina si carne tocata mixta

Printeaza

Paste cu ceapa, telina si carne tocata mixta din: ceapa, usturoi, telina verde, rosii, carne tocata mixta, ulei de masline, sare, piper, supa de vita, taitei, rozmarin, foaie de dafin.

Ingrediente:Paste_cu_ceapa_telina_si_carne_tocata_mixta

  • 100 g ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 50 g telina verde
  • 4 rosii
  • 500 g carne tocata mixta
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 300 ml supa de vita
  • 400 g taitei lati
  • 3 fire rozmarin
  • 1 foaie de dafin

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa şi usturoiul, ţelina şi roşiile; se taie toate cubuleţe. In ulei încins se călesc cca 5 min., amestecând, ceapa, usturoiul şi ţelina. Se sărează şţ se piperează. Se toarnă supa şi se lasă să fiarbă la foc moale cca 10 min.

Intre timp se fierb tăiţeii în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se rup acele de rozmarin, se toacă şi se adaugă în sosul de carne tocată, împreună cu foaia de (dafin şi roşiile.

Se scurg pastele şi se servesisc cu sos. Eventual se ornează cu pătrunjejel.

Paste cu ceapa, telina si carne tocata mixta

Paste_cu_ceapa_telina_si_carne_tocata_mixta

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Bune rau pastele, dar fara telina

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.