Paste cu cartofi

Printeaza

Paste cu cartofi din: cartofi, ceapa, morcovi, ardei, rosii, masline, sare, delikat.

Ingrediente:Paste cu cartofi

  • 4 cartofi
  • 2 cepe mijlocii
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • 2 rosii
  • masline
  • sare
  • delicat

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii ca pentru piure.Se taie ceapa marunt si se prajeste. Se adauga peste ceapa, morcovul si ardeiul taiate cubulete.

Se scot cartofii din apa si se pun la prajit peste compozitia cu ceapa, morcov si ardei.

Se amesteca in asa fel incat nu toti cartofii sa se paseze, ci o parte sa ramana intregi. Se adauga rosiile taiate marunt sau bulionul, si maslinele(optional).Se pune delicat si piper dupa gust.

Se fierb separat pastele.Se pun pastele pe un platou , iar pe deasupra se adauga sosul cu cartofi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.