Paste cu carne tocata de pui

Printeaza

Paste cu carne tocata de pui din: ceapa, usturoi, paste, carne tocata de pui, suc de rosii, ulei, sare.

Ingrediente:Paste_cu_carne_tocata_de_pui

  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 100 g paste
  • 300 g carne tocata de pui
  • 200 ml suc de rosii
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Tocăm ceapa şi usturoiul mărunt. Le prăjim 30 de secunde în 2 linguri de ulei şi adăugăm carnea tocată. Prăjim 5 minute şi turnăm sucul de roşii.

Fierbem 30 de minute, amestecand frecvent. Punem sare dupa gust.

Fierbem pastele in apa cu sare. Le limpezim in apa rece, le scurgem bine si le amestecam cu sosul de carne.

Paste cu carne tocata de pui

Paste_cu_carne_tocata_de_pui

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Maria Antonescu

    Astea sunt un fel de spaghete bolognese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.