Paste cu carne si legume

Printeaza

O reteta de paste cu piept de pui, conopida, stafide, nuci, morcovi baby, oua, salata verde, busuioc uscat, pudra de nucsoara, sare, piper si ulei de masline.

Ingrediente:Paste cu carne si legume

  • 300 g paste
  • 300 g conopidă
  • 25 g stafide
  • 200 g morcovi baby
  • 100 g nuci
  • 100 g parmezan
  • un piept de pui
  • 3 ouă
  • o salată verde
  • o lingură de busuioc uscat
  • un vârf de linguriţă de pudră de nucşoară
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Conopida şi morcovii baby se fierb, se scurg de apă şi se taie în bucăţi mai mici. Nucile se toacă mărunt şi se pun într-un castronel.

Pieptul de pui se dezosează, se spală şi se taie cuburi. Se încinge puţin ulei într-o cratiţă, se pune carnea de pui, se condi­mentează şi se prăjeşte până devine aurie. Pastele se fierb în apă cu sare, se trec sub un jet de apă rece şi se lasă să se răcească.

Se pun într-un vas mai mare împreună cu morcovii şi cono­pida, carnea de pui, nucile şi sala­ta verde ruptă în bucăţele. Se adaugă ouăle, busuiocul uscat, stafidele, nucşoara, sare şi piper după gust.

Se amestecă, se toarnă într-o formă stropită cu ulei, se pre­sară deasupra parmezanul ras şi se coace 25-30 de minute la foc potrivit. Stafidele se pun la înmuiat în apă fierbinte cu o oră înainte.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.