Paste cu carne de vită inăbuşită

Printeaza

O reteta delicioasa de paste cu: carne de vita, ciuperci, fasole verde, vin, supa de carne, ulei, piper, sare.

Ingrediente:Paste_cu_carne_de_vita_inabusita

  • 1 pungă cu paste tip penne
  • 500 g carne vită
  • 1 cutie cu ciuperci
  • 1 cutie cu fasole verde păstăi
  • 100 ml vin
  • 250 ml supă de carne
  • 100 ml ulei
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Bate carnea de vită cu ciocanul de lemn, sărează şi lasă să se odihnească 30 de mi­nute, apoi prăjeşte-o uşor în ulei.

Adaugă fasolea păstăi şi ciupercile scurse bine.

Lasă să dea în câteva clocote, apoi toarnă supa de legume. Lasă să fiarbă la foc do­mol, până scade zeama şi carnea e bine pătrunsă.

Serveşte alături de paste, fierte separat şi bine scurse.

Din loc în loc, pune câteva roşioare.

Paste cu vită inăbuşită

Paste_cu_carne_de_vita_inabusita

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Daniela Melinte

    Ce bine arata pastele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.